Corona update 1 feb 2021

Beste ouders en leden

Zoals de meesten al wel via het nieuws vernomen zullen hebben, zijn er nieuwe regels omtrend buitenschoolse activiteiten van jongeren. Deze regels gaan in vanaf 1 februai. Wat veranderd dit voor ons?

Elk kind mag maar 1 hobby per week kiezen. Het is dus niet toegestaan om naar bv de turnles/dansles/… te gaan en naar de scouts te komen in dezelfde week.
-12:

De activiteiten vinden plaats in groepjes van max 10 leden (excl. leiding)
De activiteiten mogen zowel binnen als buiten
De vergaderingen voor kapoenen en kabouters gaan vanaf het weekend van 6/7 februai door op zaterdagnamiddag van 14u – 17u. Op deze manier kunnen we ons terrein in grotere oppervlakten verdelen en kunnen we alles veiliger laten verlopen.
Na de vergadering zal er per tak een leiding aan de poort staan die de aanwezigheden voor de week erna zal noteren. (Indien uw dochter niet aanwezig was op de vergadering maar wel de week erna wilt komen kan dit altijd via SMS of Whatsapp gecommuniceerd worden.) Op deze manier weten we altijd op voorhand hoeveel leden er aanwezig zullen zijn en kunnen we de groepen op tijd verdelen en eventuele aanpassingen voorzien.
+12:

De activiteiten vinden plaats in groepjes van max 10 leden (excl. leiding)
De activiteiten mogen enkel buiten plaatsvinden
Verplicht dragen van een mondmasker
De vergaderingen voor jonggidsen, gidsen, jin gaan vanaf 7 februari door op zondagnamiddag op de normale uren.
Na de vergadering zal steeds gevraagd worden wie er de week erna opnieuw naar de scouts zal komen. Op die manier weten we altijd op voorhand hoeveel leden er aanweig zullen zijn en kunnen we hier beter op inspelen.

Voor de aanwezigheden van de vergaderingen op 6 en 7 februari, zouden we graag een overzicht willen bekomen via het Google Formulier. Via die weg kan u ons laten weten of uw dochter aanwezig zal zijn op de scouts en kunnen wij starten aan de voorbereidingen. Link: https://forms.gle/NNGsGTAAwS1AA4DMA

Alvast bedankt voor jullie flexibiliteit en we kijken er naar uit om de scouts weer voor iedereen te kunnen opstarten!

Groetjes van de leidingsploeg

Gepubliceerd door

Anouk Alleweireldt

role = administrator sections = Jin types = Leiding Groepsleiding Webmaster